2015 m. kovo 4 d.

Kaip pasidaryti tobulą makiažą fotosesijai

Aurelija
Štai ir pavasaris - metas spalvingoms ir nuotaikingoms fotosesijoms. Kiekviena moteris nuotraukoje nori atrodyti stulbinančiai, tad pasidalinsiu makiažo pamokėlėmis.


Natūralus makiažas

Nuotraukoje norint atrodyti natūraliai, reikia naudoti truputį daugiau kosmetikos nei įprastam vakariniam makiažui, nes fotosesijos metu šviesa sugeria jos perteklių. 






  • Pirmą, ką turite padaryti, tai nuvalyti veido odą ir "pamaitinti" (tiks drėkinamasis kremas). Tada maskuojamu pieštuku paslėpkite juodus ratilus po akimis bei veido dėmes. 
  • Skystu makiažo pagrindu padenkite smakrą ir tolygiai kaklą, kitaip nuotraukoje veido ir kaklo spalva skirsis. Po to padenkite veidą biria pudra. 
  • Pagyvinkite veidą skaistalais, bet nepersistenkite.

  • Naudokite tolygios spalvos lūpų dažus ar blizgius. Venkite matinių spalvų, nes nuotraukoje jų nesimato. Taip pat nesirinkite itin ryškios lūpų dažų spalvos, kuri užgožtų akių ryškumą, tuo atveju rinkites nude atspalvius (nude tai ne kūno spalva, o jūsų natūrali lupų spalva). 
  • Akis ryškinkite šešėliais, bet jų atspalvis turėtų būti kiek šviesesnis nei įprastai naudojate. Taip nuotraukose akys atrodys gyvesnės. Svarbu: akys yra pačios svarbiausios nuotraukoje, tad joms skirkite daugiau laiko.
Išeidami iš namų pasiimkite ir kosmetinę ir veidrodėlį, nes gali prireikti papudruoti nosytę. 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą