2015 m. balandžio 20 d.

Žurnalo kūrimas

Foto iš mano instagram - Chrapst

Sėdime kavinukėje gal keturiese ar penkiese su tuščiais užrašų lapais, atverstais kompiuteriais tuščiu word‘o lapu ir perpildytomis galvomis minčių. Tikra kūryba yra tada, kai iš nieko padarai kažką. O dar geriau, kai tas kažkas atrodo neįmanoma. Bet kai šalia yra komanda motyvuotų ir kūrybingų bendraminčių – įmanoma viskas. Pirmos žurnalo kūrimo savaitės atrodė kaip džiunglės. Idėjų džiunglės, kuriose siautė stiprus vėjas nešantis jas nuo vienos vietos į kitą. Tolimesnė žurnalo kūrimo eiga priminė tokias vaivaiiškas popietes, būtent tokias, koks ir yra mūsų žurnalas. Elegantiškas, estetiškas, kūrybingas, linksmas, įkvepiantis, laimingas.
Kuriant žurnalą mūsų komanda vis pildėsi naujais ir įdomiais žmonėmis. Neįsivaizduojate, kiek yra tikrai talentingų žmonių, besislepenčių už savo Blogo ekranų ar už jaukios kavinukės lango. Žurnale su tais žmonėmis būtinai susipažinkite!
Ar pastebėjote, koks spalvingas žurnalas? Gausus įvairių nuotraukų – tai irgi visos komandos įdirbis. Vos atvertę žurnalą, jau 4psl. pamatysite modeliuką katinuką. Nors ir kokia planuota būtų fotosesija, geriausi kadrai yra netikėti, net tada, kai fotosesijai pretenzijas pareiškė pūkuotas katinas, kuris sakė „užtenka čia fotografuoti skanėstus - valgyyyyyyti!“ (nuotr. Jorigės). Aš ir kolegė Jorigė fotografavome kokteilius ir užkandžius (jų receptai nuo 29psl.).

VAI VAI magazine žurnalas laimingas, nes jis sukurtas laimingų moterų. Jis skatina žmones, svajojančius ir norinčius kažką pasiekti, imtis darbų ir džiaugtis rezultatais. Puošti kasdienybę šviesiomis spalvomis ir būti paprastu žmogumi, kuris švenčia gyvenimą.

Žurnalą galite paskaityti čia: SPAUSTI

SVETAINĖ
INSTAGRAM
FACEBOOK


1 komentaras:

  1. Noreciau pabandyti sukurti savo prekiu zurnala taip pat aktualu ir puslapio kurimas nes manau ateityje dauguma prekiu bus prekiaujama internetu. Kuriant svetaine naudojausi profesionalu paslaugomis nes manau, kad tvarkingai sukurta interneto svetaine pritraukia daugiau klientu.

    AtsakytiPanaikinti